06 17 50 04 81 (Bas) 06 33 31 01 25 (Jantine) info@vanbatenburg-pracht.nl

Over ons

  Over ons

Van Batenburg & Pracht advocaten is een kleinschalig en persoonlijk kantoor in het midden van Alphen aan den Rijn. Bij ons hoef je niet je eigen dossiernummer uit je hoofd te kennen en word je nooit door een secretaresse in de wacht gezet.

Bas van Batenburg heeft jarenlange ervaring als advocaat en kenmerkt zich als een echte strateeg en sterke onderhandelaar. Hij treedt al jaren op voor slachtoffers van ongevallen en gedupeerden van medische fouten. Hij heeft in de loop der jaren ruime ervaring en kennis in juridische procedures in deze zaken opgedaan.

Jantine Pracht kan als oud rechtbankmedewerker een goede inschatting maken van de kansen van een zaak. Zij is graag in de rechtbank te vinden maar zoekt de oplossing, zeker bij arbeidszaken, juist graag buiten de rechtbank.

Deze combinatie, waarbij Van Batenburg & Pracht bij elke zaak nauw samenwerken, maakt Van Batenburg & Pracht Advocaten tot een prachtig, gezellig en ijzersterk kantoor!

 Persoonlijk

Bas en Jantine hebben een persoonlijke informele benadering, reageren snel en houden zich aan afspraken.

—  Over Bas

Bas_van_Batenburg
Bas van Batenburg is gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht en personenschade. Hij lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en lid Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP), die uitsluitend optreden voor slachtoffers en niet voor verzekeraars. Bas treedt op voor slachtoffers van de meest denkbare ongevallen en medische fouten. Een betrokken advocaat, die hard is als het moet en zacht is als het kan! Specialisatie:   Letselschade   06 17 50 04 81   Bas@vanbatenburg-pracht.nl

—  Over Jantine

Jantine Pracht kan als oud rechtbankmedewerker een goede inschatting maken van de kansen in uw zaak. Zij is graag in de rechtbank te vinden maar zoekt de oplossing, zeker bij arbeidszaken, juist graag buiten de rechtbank. Ook puzzelt ze graag op juiste formuleringen in contracten en processtukken.

Specialisatie:

—  Arbeidsrecht
  Algemeen contractenrecht
  Incasso (procedures)

  06 33 31 01 25
  Jantine@vanbatenburg-pracht.nl

Persoonlijk,
laagdrempelig
en informeel

Altijd vrijblijvend

advies

w

Snelle
communicatie

Deskundig